IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POSLEDNJE RIJEČI KOJE JE MAJKA UPUTILA LAUŠU: Sine, ostala sam te željna vidjela sam te poslije 13 godina četiri mjeseca i dva dana! Da SRCE PREPUKNE! (foto, video)

Žarko Laušević je za života isticao koliko se njegova majka trudila da ih drži sve na okupu.

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22. 11. 2023… 00 39… POSLEDNJE RIJEČI KOJE JE MAJKA UPUTILA LAUŠU: Sine, ostala sam te željna vidjela sam te poslije 13 godina četiri mjeseca i dva dana! Da SRCE PREPUKNE! (foto, video)

OVO SU BILE POSLEDNJE REČI KOJE JE MAJKA UPUTILA LAUŠU: Sine, ostala sam te željna videla sam te posle 13 godina četiri meseca i dva dana! Da SRCE PREPUKNE!

Pokojni Žarko Laušević, velikan domaće kinematografije pokazao je dobru dušu i manire džentlmena i kada je u maju 2014, prvi put posle 15 godina,  došao iz Amerike u Srbiju, sletevši na beogradski aerodrom. Međutim, malo ko zna da je Lauš pre dolaska u Beograd, otišao u Crnu Goru da poseti bolesnu majku.

Žarko Laušević

Naime, Žarko je kako nam naša koleginica kaže koja je pratila glumca u stopu, pre nego je prvi put došao u Srbiju išao je da obiđe teško bolesnu majku, koje je živela u Podgorici. Prvi put je obišao 2013. godine, a njihov susret je bio veoma emotivan.

– Žarkova majka Roksanda patila je do zadnjeg dana jer je mlađeg sina ostala željna pošto je po islasku iz zatvora otišao u Ameriku gde je živeo sa porodicom i prehranjivao se baveći se molerajem. Kada je 2013. došao da obiđe teško bolesnu majku vezanu za postelju ona je gorko plakala jer je doživela da pored sina Branimira i ćerke Branke koji su bili uz nju,  još jednom vidi i Žarka– kaže naša koleginica koja je bila svedok svemu i dodaje da je Lauševa majka iako teško bolesna, tog dana ozdravila bar u duši, kada je ugledala svog sina: 

Čitaj još:   FILMSKA AKCIJA POLICIJE: Uhapsili hrvatsko-srpsku bandu koja je opljačkala najbogatijeg ŠEIKA

– Koliko su Roksandi svi dani bili teški svedoči i to što ih je brojala i u svakom trenutku je znala koliko dugo nije “dušu svoje duše”, kako ej govorila za Lauša. Žarku je majka rekla ovako: “Sine moj, željnja sam te ostala, videla sam te posle 13 godina, četiri mesec i dva dana”.  

Do smrti u decembru 2016, Roksandu je sin Žarko posetio još nekoliko puta, a kada je preminula on je izjavio da je majka uvek žudela da ih vidi sve na okupu.

BONUS VIDEO: ŽARKO LAUŠEVIĆ – ISTINA O NOĆI KOJA MU JE UNIŠTILA ŽIVOT

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more