IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: MILANE, TREPNI AKO SI OTET… (foto)

Fotografija na kojoj Andrija Mandić pozira sa predsjednikom Skupštine Kosova pohvalna je sa aspekta njegove političke i lične emancipacije, koju ubrzano doživljava u fotelji predsjednika parlamenta, saopštio je portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Drago nam je što je Andrija Mandić došao na političke pozicije Demokratske partije socijalista i prihvatio nezavisnost Republike Kosova te aktivno afirmiše članstvo Crne Gore u NATO i saglašava se sa civilizacijskim činjenicama poput one da se u Srebrenici desio genocid”, naglasio je Nikolić.

Ipak, dodaje, da ovom prilikom ističu ozbiljnu zabrinutost za Milana Kneževića čija su uvjerenja, kako kaže, čvrsta poput Staljingrada, koji neće od njih odstupiti ,,ni korak nazad” a koji primjetno prećutkuje ovu veleizdaju donedavnih dubokih ličnih uvjerenja lidera Demokratskog fronta.

Čitaj još:   NAUČNICI OTKRILI: Ova vrasa pasa je najinteligentnija, iznenadiće vas 1. mjesto na listi... (foto, video)

“Zbog toga, kako bi rekao urednik portala Vijesti – medijskog lobističkog centra za pranje biografija ove proruske koalicije koju silu na sramotu pokušavaju predstaviti kao evropsku: Milane, trepni ako si otet”, zaključio je Nikolić.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more