IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić: Popis odgođen za 3. decembar… (foto, video)

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić saopštio je da je večeras na elektronskoj sjednici Vlade donijeta odluka da se popis stanovništva odgodi za 3. decembar.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 29. 11. 2023… 18: 39…MILOJKO Spajić: Popis odgođen za 3. decembar… (foto, video)

“Postoje trenuci odluke i postupoci kroz koje izrastamo kao društvo. Večeranja odluka o odlaganju popisa za 3. decembar i jedinstvenog stava je korak u tom pravcu. To je dokaza da sazrijeva politička svijest”, naveo je Spajić.

BONUS VIDEO; Zašto je odložen popis u Crnoj Gori?

Konferencija je organizovana nakon razgovora Spajića sa predstavnicima parlamentarne većine o mogućem odgađanju popisa.

Premijer je prethodno saopštio da će ponuditi odgađanje popisa za 3. decembar, jer su iz DPS-a najavili da neće učestvovati u tom procesu, jer, kako tvrde, nijesu ispunjeni uslovi iz sporazuma koji su potpisali sa premijerom.

Čitaj još:   Fama oko fotografije MILOJKA Spajića: MOŽDA SAM NAIVAN ALI NISAM SUJETAN...

Nakon razgovora sa Spajićem predsjednik DNP-a i jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Milan Knežević kazao je da je protiv odgađanja popisa stanovništa i da smatra da DPS namjerno opstruira proces.

Ranije danas, iz Uprave za statistiku je saopšteno da će popis početi sjutra, kao i da su ispunjeni svi uslovi za njegovo održavanje.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more