IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Predsjedništvo DPS: Novo odlaganje potvrda ispravnosti našeg stava, daćemo puni doprinos da se uslovi ispune do 3. decembra… (foto)

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista, na večeras održanoj sjednici, konstatovalo je da novo odlaganje popisa predstavlja najbolju potvrdu ispravnosti stava koji smo iznijeli jutros, kada smo jasno saopštili da još uvijek nijesu ispunjeni svi uslovi za održavanje popisa stanovništa u Crnoj Gori, navode u saopštenju iz te partije.

U tom kontekstu, spremni smo da u novom roku damo puni doprinos kako bi se u potpunosti ispunili svi uslovi za održavanje popisa koji će početi 3. decembra, čime bi čitav proces bio inkluzivan, transparentan i koji bi garantovao fer i poštene rezultate.

Time bi još jednom pokazali da je dogovor različitih političkih subjekata moguć ali i da Demokratska partija socijalista neće tolerisati bilo čije namjere i aktivnosti koje bi imale za cilj jednostrano donošenje odluka koje mogu biti u suprotnosti sa državnim interesima, zaključuju u saopštenju.

izvor: standard.me

Čitaj još:   DPS će oformiti tim za besplatnu pravnu pomoć onima koji bojkotuju popis... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more