IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJUBOMIR Filipović: Moja porodica živi kao u egzilu, provocirali su me i pred djecom… (foto)

Ciljanim gađanjem onih ljudi koju nijesu ekstremni u javnom nastupu, smanjuje se mogućnost dijaloga – kazao je politički analitičar Ljubomir Filipović.

Komentarišući hiljadu uvreda i prijetnji koje je dobio posljednjih dana, Filipović gostujući na TV E navodi da je cilj propagande i spoljnog uticaja, u posljednjem slučaju Srbije, brisanje prostora za dijalog.

“Vi ćete se sjetiti, taj izliv mržnje nije krenuo u početku, kada je moj tvit posvećen Ðokoviću, nego je reakcija režimske propagande u Beogradu i tabloidnih medija koji su bliski s njima. Oni su to predstavili ‘click bait’ naslovima koji su dizajnirani tako da izazovu reakciju ljudi.

Upravo to– kada kreirate takvu kampanju, vi to radite sa namjerom da pokrenete ovakav talas nezadovoljstva kako bi ućutkali neistomišljenike”, kaže on.

Ovo nije prvi put da prijete Filipoviću, a prijetnje su stizale čak i članovima porodice. Gnusne prijetnje posljednjih dana stigle su i njegovoj maloljetnoj kćerki.

Čitaj još:   LJUBOMIR Filipović: Čemu Više Provokacije? (foto)

Filipović je, u emisiji ‘Na kraju dana’ kazao da se osjeća sigurno kad je sam, ali da to nije slučaj kad je sa porodicom.

“Jedan od administratora stranica koje siju mržnju, prišao mi je dok sam se igrao sa djecom, krenuo da me provocira – bukvalno za stolom, i tada ste nemoćni. Odreagujući nasilno prema nekome – vi isto, u očima djece, pokazujete nasilje”, ističe Filipović.

Kolumnista CDM-a kaže da njegova porodica trpi dosta posljedica i da u sopstvenom gradu žive u nekoj vrsti egzila.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more