IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija traži ovu ženu, moli građane za pomoć… (foto)

Pozivaju građane koji imaju korisne informacije o osobi s fotografije da ih obavijeste… Optužena je počinila dva prekršaja, prvi je Krađa novčanika, a zatim i Računarska prevara

ZAGREB: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 30. 11. 2023… 07: 39… Policija traži ovu ženu, moli građane za pomoć… (foto)

U ponedjeljak 3. avgusta između 7.30 i 10.10 sati nepoznata počiniteljica u Draškovićevoj ulici u Zagrebu ukrala je novčanik, a zatim iskoristila otuđenu karticu. Time je počinila dva kaznena djela – krađu i računalnu prijevaru zbog čega je sad traži policija koja je objavila fotografiju za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima.

image

– Ženska osoba je starosti između 55 i 60 godina, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, na glavi je nosila sunčane naočale te je u tom trenutku bila odjevena u gornji dio trenirke bijele boje, majicu s otisnutom slikom lica ženske osobe crno bijele boje, svijetlo plave hlače i bijele tenisice. Preko ruke je nosila bijelu žensku torbu, stoji na stranici PU zagrebačke.

Čitaj još:   Stanivuković predstavio predizborni spot: “DODIK” PUCA, DRAŠKO SIGURNO BRANI... (video)

“Na fotografijama je žena za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenim krivičnim delima”, navodi se.

Pozivaju građane koji imaju korisne informacije o osobi s fotografije da ih obavijeste pozivom na broj 192 ili na mail adresu zagrebacka@policija.hr.

izvor index.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more