IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: “DPS uspio da upropasti ideju homogenog bojkota popisa” i podijeli su, suverenističku javnost… (foto)

DPS, njegovi sateliti i stranke manjinskih naroda očigledno su odlučili da podrže delegitimizovani i iskompromitovani popis, ocijenili su iz Građanske inicijative GI 21. maj.

“Nakon dvomjesečne kolebljive i lakrdijaške politike motivisane isključivo stranačkim interesima DPS je završio u željenom ortakluku sa Spajićem. Tako je popis pod firmom “konstruktivnog dijaloga vlasti i opozicije” postao samo mamac za manipulisanje suverenistima dok su pravi ciljevi vezani za vapaj DPSa da se dogodine nađe u rekonstruisanoj Spajićevoj vladi”, smatraju u GI 21. maj.

Dodaju da je proizvod takve sitnosopstveničke politike činjenica da je DPS uspio da upropasti ideju homogenog bojkota popisa i podijeli suverenističku javnost.

“To znači da će dio suverenista bojkovati popis, dok će drugi dio učestvovati u popisivanju. Ipak, jedina dobra strana takve “odvažne i iskrene” predpopisne politike je ta što će se time ubrzati atrofija DPS-a i njegovih satelita koji su samo još jednom potvrdili da su nedostojna opozicija čak i ovakvoj degutantnoj i vazalnoj vlasti”, zaključili su u GI 21. maj.

izvor: cdm.me

Čitaj još:   TRAGEDIJA: NASTAVLJENA POTRAGA ZA DJECOM iz vozila koje je sletjelo u kanjon Tare... (video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more