IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL I UŽAS- TRENER TUKAO DJEČAKA NA UTAKMICI U BEOGRADU: Vučićev poslušnik iz Vojvodine optužen je za sudjelovanje u genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Umjesto pravog malog spektakla na Banjici, ovaj meč ostaće upamćen po sramotnom potezu trenera pobjedničkog tima, Milivoja Batinice, poznatijeg kao Simo Batinica…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 01. 12. 2023… 16: 39…  SKANDAL I UŽAS- TRENER TUKAO DJEČAKA NA UTAKMICI U BEOGRADU: Vučićev poslušnik iz Vojvodine optužen je za sudjelovanje u genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Trener udarao dječaka na utakmici, optužen je za ratne zločine i član je SNS- a…

Batinica je 2017. godine tvrdio da je za ratne zločine, u kojima je 13. i 14. jula 1995. godine ubijeno oko 1.000 bošnjačkih muškaraca i dječaka, saznao tek pošto je uhapšen. Suđenje u ovom predmetu počelo je prije sedam godina, ali još uvijek nije dobilo epilog i postoje razlozi za to.

U okviru devetog kola Prve futsal lige Srbije, futsaleri SAS-a iz Zrenjanina, na gostovanju u Beogradu, ostvarili su pobjedu protiv ekipe FON Banjica rezultatom 6:4.

Ipak, umjesto pravog malog spektakla na Banjici, ovaj meč ostaće upamćen po sramotnom potezu trenera pobjedničkog tima, Milivoja Batinice, poznatijeg kao Simo Batinica.

On je tri minute prije kraja prvog dijela tokom pauze ušao u sukob sa jednim od igrača svog tima. Prvo ga je povukao za dres, privukao sebi, a zatim prvi put udario po vratu i glavi.

Nije prošlo mnogo vremena kada je ponovo krenuo da tuče svog igrača, sada je samo ciljao lice, ali je pogodio vrat. Zaista, potez za koji mora da uslijedi najveća kazna.

Čitaj još:   TREBA ZNATI Gdje i koliko će padati u naredna četiri dana, a SNIJEG samo u…

Simo Batinica je, inače, jedan od osnivača Srpske napredne stranke u Zrenjaninu, te očigldeno daje sebi za pravo da zbog toga tuče i bije igrače kako mu je volja, čak i da ga je futsaler isprovocirao kako su naveli pojedinci koji su stali na stranu agresivnog trenera. S obzirom na stanje u Srbiji, ovo sada dođe kao normalna vijest, koja bi mogla da prođe bez kazne.

Batinica je optužen za sudjelovanje u genocidu u Srebrenici.

Nedeljko Milidragović, Aleksa Golijanin, Milivoje Batinica, Aleksandar Dačević, Vidosav Vasić, Jovan Petrović i Bora Miletić su optuženi da su, kao pripadnici Centra za obuku “Jahorina“ Specijalne brigade policije MUP-a RS, učestvovali u ubistvu bošnjačkih zarobljenika iz Srebrenice na zemljoradničkoj zadruzi u Kravici. S njima je bio optužen i Dragomir Parović, čiji je predmet, zbog zdravstvenih problema, odvojen i odbačena je optužnica protiv njega.

Batinica je 2017. godine tvrdio da je za ratne zločine, u kojima je 13. i 14. jula 1995. godine ubijeno oko 1.000 bošnjačkih muškaraca i dječaka, saznao tek pošto je uhapšen. Suđenje u ovom predmetu počelo je prije sedam godina, ali još uvijek nije dobilo epilog i postoje razlozi za to.

“Proces je odlagan više puta zbog bolesti optuženih, a zatim i njihovih branilaca. Takođe, sud je tražio i veštačenje nakon koga je jedan od optuženih proglašen za procesno nesposobnog. Ročište je zatim dva puta odlagano jer Apelacioni sud, koji je odlučivao o procesnim pitanjima, nije na vreme doneo odluke neophodne da se proces nastavi“, rekao je Nenad Golčevski iz Fonda za humanitarno pravo.

Čitaj još:   NOVO: Počelo prijavljivanje za 100 eura i telefonom, evo broja... (foto)

Sada je ponovo sramnim ponašanjem kraj terena Batinica izašao u svetlost javnosti i nakon njegovo sramnog ponašanja očekuje se reakcija policije.

BONUS VIDEO: SIMO Batinica UDARAO dječaka

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more