IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITANA POGODILA JEDNA PJESMA: „Ne pomaže voda sa Korita Ivanova…“ veselje Dritana ABAZOVIĆA, u jednoj kafani beogradskoj (foto, video)

CRNOGORSKI političar Dritan Abazović veselio se u jednoj kafani u Beogradu, a snimci su osvanuli na društvenim mrežama.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 02. 12. 2023… 16: 39… DRITANA POGODILA JEDNA PJESMA: „Ne pomaže voda sa Korita Ivanova…“ veselje Dritana ABAZOVIĆA, u jednoj kafani beogradskoj (foto, video)

Bivši crnogorski premijer Dritan Abazović sinoć se u jednoj beogradskoj kafani, uz pjesmu, potpuno se opustio, a snimci su osvanuli na društvenim mrežama.

ПОГОДИЛА ГА ПЕСМА: Погледјате како се Дритан Абазовић веселио у београдској кафани (ВИДЕО)

Izgleda da ga je posebno pogodila pjesma “Ne pomaže voda, majko, sa Korita Ivanova”, pa je uz muziku pjevao i i igrao, kao i društvo koje je bilo sa njim…

Kako na Instagramu prenosi Berane online, sa Dritanom peva cela kafana u Beogradu „Ne pomaže voda majko sa Korita Ivanova…“

Čitaj još:   OTKRIVENI DETALJI: MUP KS rasvijetlio pokušaj otmice dječaka na Ilidži... (foto)

Dritan je slavio nakon što je bio na utakmici Partizan- Panatinaikos i slavio je pobedu crno-belih, a jedna pesma ga je posebno pogodila. Dok je Ilda Šaulić pevala „Stani, dušo, da te ispratim“, Dritan je zagrljen sa prijateljima uglas pevao i veselio se.

Dritan Abazović obavljao je funkciju premijera Crne Gore do prije dva mjeseca.

Većinu korisnika društvenih mreža nasmejali su snimci Abazovića, a komentari su se samo nizali.

izvor Mondo.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more