IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR- Detalji tragedije: Sin osumnjičen da je usmrtio majku, zapalio joj tijelo i kuću? (foto)

U kući na području Bijeljine pronađeno je ugljenisano tijelo žene, a prve informacije pokazuju da je sin ubio majku, javljaju mediji.

BIJELJINA: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 02. 12. 2023… 16: 39… HOROR- Detalji tragedije: Sin osumnjičen da je usmrtio majku, zapalio joj tijelo i kuću? (foto)

Tijelo je pronađeno tokom gašenja požara u Budžaku u bijeljinskom naselju Velika Obarska.

“U 8.36 časova Policijskoj stanici je prijavljeno od strane Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina da je došlo do požara u Velikoj Obarskoj, zaseok Budžak. Tom prilikom je primijećeno ugljenisano tijelo, kao i određeni tragovi koji ukazuju na nasilnu smrt”, rekli su za InfoBijeljina u policiji.

Pripadnici Vatrogasne jedinice su u 8.36 časova prijavili policiji da je u kući prilikom gašenja požara primijećeno ugljenisano ljudsko tijelo.

Prema nezvaničnim informacijama ATV-a, sumnja se da je sin ubio majku i zapalio kuću.

Čitaj još:   DETALJI SAČEKUŠE: ČULO SE SAMO "NEMOJ" A ONDA POTEKLA KRV

Pored pripadnika Vatrogasne jedinice i policijskih službenika na licu mjesta je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina pod čijim se nadzorom preduzimaju sve potrebne istražne mjere i radnje.

Iz PU Bijeljina dodaju da su pored njihovih pripadnika na licu mjesta i vatrogasaci, kao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji rukovodi istragom.

IZVOR (SrpskaInfo)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   UŽASNI PRIZOR- Nusretu DESTANOVIĆU, sačekušu napravila ljubavnica sa BIVŠIM MUŽEM: Na autu pronađen KLJUČAN DOKAZ? (foto, video)