IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Četverica taksisti iz Sombora uhapšeni u Novom Pazaru, dok su prevozili… (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su četiri osobe iz Sombora u čijim je taksi vozilima u Sjenici pronašla ukupno 16 migranata nameravali da ih prevezu do Sombora….

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 03. 12. 2023… 00: 39… Četverica taksisti iz Sombora uhapšeni u Novom Pazaru, dok su prevozili… (foto)

Novopazarska policija uhapsila je danas A.M (27), M.B (32), N.K (49) i M.M (26) iz Sombora zbog sumnje da su krijumčarili ljude i nedozvoljeno prelazili državnu granicu.

Iz policije je saopšteno da su osumnjičeni zaustavljeni juče u Sjenici, a u njihovim taksi vozilima pronađeno je 16 ilegalnih migranata koje su nameravali da prevezu do Sombora.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni u tužilaštvo.

Čitaj još:   Potjernice za 47 optuženih za ratne zločine, ovo su njihova imena... (foto)

Uhapšeni su A. M. (27), M. B. (32), N. K. (49) i M. M. (26) zbog sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Novom Pazaru.

Osumnjičenima je, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

izvor Danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more