IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDIZBORNA KAMPANJA U KOMŠILUKU: Boris TADIĆ sa uličnim sviračem zapjevao hit… (foto, video)

Bivši predsjednik i osilac liste koalicije „Dobro jutro Srbijo“- susreo je uličnog svirača na jugu zemlje…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. 12. 2023… 19: 39… PREDIZBORNA KAMPANJA U KOMŠILUKU: Boris TADIĆ sa uličnim sviračem zapjevao hit… (foto, video)

Nosilac liste koalicije „Dobro jutro Srbijo“ i predsjednik Socijaldemokratske stranke Srbije Boris Tadić u toku preidzborne kampanje u Leskovcu je sa uličnim sviračem zapjevušio hit Momčila Bajagića Bajage.

„Žao mi je što sam bio protiv vas“, rekao je Leskovčanin Tadiću, na šta mu je ovaj odgovorio da su „mnogi bili protiv njega“.

Kako je slogan koalicije koju čine Tadićev SDS, DJB Saše Radulovića i pokret „Otete bebe“ Ane Pejić, „Dobro jutro, Srbijo“, sa uličnim sviračem upravo je zapjevao Bajaginu „Dobro jutro“.

Čitaj još:   Oproštajna video poruka: Neke stvari nisam znao, mislio sam da radim u skladu sa zakonom i u interesu građana... (foto, video)
„Ovih dana obilazim celu Srbiju. I mnogo je problema u svakom mestu, nakon decenijskog razaranja… A onda sretnemo uličnog svirača u Leskovcu i podseti nas da sve ovom narodu možete uzeti, osim duha. Ima ovaj narod snage da pobedi mrak! I jedna za DOBRO JUTRO SRBIJO!“, napisao je Tadić na Twitteru uz video snimak ovog susreta.

Portal Danas podsjeća da je Tadić i tokom ranijih kampanja imao „muzičke izlete“, pa je tako na tokom predsjedničke kampanje 2008. zajedno sa Bajagom zapjevao „Što ne može niko, možeš ti“…

BONUS VIDEO; Govornica, 02.12.2023. – Boris Tadić

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more