IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VATROSLAV Belan o ANDRIJI Mandiću u štabu SNS- a: To što je ovo meni nenormalno me vjerovatno svrstava u ekstremiste… (foto)

Za sve iznadsituaše i srednjičare, podržavaoce 44. Vlade Crne Gore

Predsjednik Liberalne partije Vatroslav Belan prokomentarisao je prisusutvo predsjednika Skupštine Crne Gore i Nove srpske demokratije Andrije Mandića na proslavi izborne pobjede Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu.

„Predsjednik Skupštine Crne Gore nam je upravo u Republici Srbiji zajedno sa predsjednikom te države izašao na binu i pres konferenciju da mu aplaudira dok ovaj objavljuje i proslavlja pobjedu svoje stranke na izborima, i proslavlja zajedno sa njim“, napisao je Belan na Twitteru.

To smo, kako je rekao, naravno normalizovali „zahvaljujući osvježenju iz 2020. i genijalnom vizijom onih koji su kreirali 44. Vladu Crne Gore“.

„To što je ovo meni potpuno nenormalno, što midokazuje jasne tendencije i političke ciljeve našeg predsjednika Skupštine, me za sve iznadsituaše i srednjičare, podržavaoce 44. Vlade, u Crnoj Gori, regionu ali i u Evropi, vjerovatno svrstava u ekstremiste“, zaključio je Belan.

Čitaj još:   VATROSLAV Belan: FILIP Adžić, htio da u korist evropskog puta CG predloži odlaganje popisa, iznenadio ga istek mandata Vlade u kojoj je ministar... (foto)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more