IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPREZ, MINUSI STIŽU RANIJE OD OČEKIVANOG: Danas kišovito, krajem dana snijeg, vrijeme koje se očekuje do četvrtka… (foto)

Dnevna temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivostio, vijesti, nedelja, 07. 01. 2024… 00: 40… OPREZ, MINUSI STIŽU RANIJE OD OČEKIVANOG: Danas kišovito, krajem dana snijeg, vrijeme koje se očekuje do četvrtka… (foto)

Danas preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, a na planinama sa susnježicom ili snijegom. U Hercegovini lokalno slaba kiša u jutarnjim satima. Prema kraju dana u Krajini se očekuje prelazak kiše u susnježicu ili snijeg, a tokom noći postepeno i u ostatku Bosne.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.

U Sarajevu oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. Tokom noći kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg. Dnevna temperatura zraka oko 9 stepeni.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u ponedjeljak oblačno vrijeme sa slabim snijegom u Bosni. Na jugu Hercegovine povremeno sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Temperatura zraka u Bosni od -4 do 2, a u Hercegovini od 6 do 11 stepeni.

Čitaj još:   SONJA Biserko: Manjinska vlada vodi izborima, ključna pobjeda SPC bilo bi potpisivanje Temeljnog ugovora...

U utorak pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom u Bosni. U Hercegovini tokom dana postepeno razvedravanje. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura zraka od -8 do -2, na jugu od 0 do 4, a dnevna od -6 do 0, na jugu od 2 do 10 stepeni.

U srijedu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od -9 do -3, na jugu do 3, a dnevna od -2 do 4, na jugu do 10 stepeni.

U četvrtak jutro umjereno do pretežno oblačno, uz jače naoblačenje tokom dana. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -6 do 0, na jugu do 3, a dnevna od -2 do 4, na jugu do 10 stepeni.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more