IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić o posjeti funkcionera NSD u RS: Vlada slijedi zvaničnu politiku… (foto)

Premijer Milojko Spajić  prokomentarisao je večeras odlazak funkcionera Nove srpske demokratije (NSD), kao i lidera DNP Milana Kneževića na proslavu u Republici Srpskoj, navodeći da u Vladi slijede zvaničnu državnu politiku.

“Predstavnici izvršne vlasti nisu išli na tu svečanost, u Vladi slijede zvaničnu državnu politiku. Parlamentarci su birani od naroda i mi ne možemo bilo kome zabraniti da se ponaša na određeni način”, kazao je Spajić, prenosi portal RTCG.

Poručio je da određeno ponašanje koje je ranije bilo karakteristično za opoziciju, vlast treba toga da se uzdrži.

“Kao država treba da se uozbiljimo i da napravimo strateški pristup šta je najbitnije za nas. Za naše građane je najbitnije da se mi fokusiramo na ekonomiju, evropski put i vladavinu prava”, zaključio je Spajić.

Čitaj još:   HISTORIJSKI REZULTAT: Sarajlija Nedžad Husić je BiH osigurao najveći uspjeh na Olimpijskim igrama... (foto)

Podsjetimo, delegacija Nove srpske demokratije (NSD) prisustvovala je ceremoniji obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske u Banja Luci i to član Predsjedništva NSD Jovan Vučurović i funkcioneri stranke Budimir Aleksić i Velimir Đoković.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je da neće ići u Banja Luku 9. januara na proslavu Dana RS.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more