IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Džaba što sam milionerka KAD NEMAM DJECU”: Branka, živi u svili i kadifi, ima restoran i luksuzne stanove, ali bi se svega odrekla… (foto, video)

Pjevačica živi u Sarajevu sa svojim suprugom stekla je veliko bogatstvo, međutim uvijek ističe da žali što se nije ostvarila kao majka…

SARAJEVO: Region, Zanimljivosti, vijesti, subota, 20, 01. 2024… 20: 22… “Džaba što sam milionerka KAD NEMAM DJECU”: Branka, živi u svili i kadifi, ima restoran i luksuzne stanove, ali bi se svega odrekla… (foto, video)

Željela sam da imam djecu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac…

Kasnije sam htjela da idem na vantjelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dijete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: “Ma, ima vremena”, a vrijeme je samo odmicalo… – pričala je pjevačica svojevremeno.

Ni luksuz i bogatstvo u kojem žive ih ne ispunjavaju.

  • Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve– ispričala je pjevačica.
Čitaj još:   NEZDRAVO OPASNA HRANA: STALNO JE JEDEMO, često je snižena, neće reće da može biti DOSTA OTROVNA...

BONUS VIDEO: Branka Sovrlic – Nek je majci ziv – GP –

Kako je dalje navela, djecu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa.

BONUS VIDEO: Branka Sovrlić- Iskreno o braku

(E.M./Blic.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more