IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRANISLAV Nenezić: Diskusija u Skupštini CRNE GORE, dokaz za koju zemlju ko “igra”, ali u različitim dresovima… (foto, video)

U razgovoru sa svojim roditeljima sinoć nakon juče održane sjednice parlamenta i sezanja do 1600. i neke godine u našoj familiji došao sam do saznanja da makar koliko i poslanik Dragović mogu sebe smatrati autohtonim Crnogorcem, naveo je na društvenoj mreži X poslanik SD Branislav Nenezić. 

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 21, 01. 2024… 00: 22… BRANISLAV Nenezić: Diskusija u Skupštini CRNE GORE, dokaz za koju zemlju ko “igra”, ali u različitim dresovima… (foto. video)

“Očigledno da oni koji “ulaze sa klupe” moraju da se dokažu znatno više”

„Ovim putem želim da se izvinim poslaniku Oskaru Huteru u ime nas ostalih “autohtonih” državljana Crne Gore i da se ne osjećam nimalo više autohton negoli on“, navodi Nenezić.

Čitaj još:   BRANISLAV Nenezić: Molim Vladu CRNE GORE, da otkaže žurku osim ako nije planirana “oproštajna večera”... (foto)

Prema njegovim riječima, jučerašnja diskusija, povedena nakon pitanja koje sam postavio predstavnicima dijela vladajuće većine je dokaz za koju zemlju ko “igra” ali u različitim dresovima.

„Očigledno je da oni koji “ulaze sa klupe” moraju da se dokažu znatno više“, zaključuje Branislav Nenezić.

Podsjećamo, poslanik Pokreta Evropa sad Darko Dragović je na jučerašnjoj sjednici Skupštine kazao da poslanik DPS- a Oskar Huter ne može imati istu emociju prema borbi predaka za slobodu Crne Gore kao, kako je rekao, autohtoni Crnogorci poput njega, Slavena Radunovića iz Nove srpske demokratije ili Borisa Mugoše iz Socijaldemokrata Crne Gore.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more