IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Aleksandar VULIN, zabranio Selmi BAJRAMI ulazak u Srbiju, pa vraćena u Sarajevo, ona odgovorila pjesmom Britni Spirs… (foto, video)

Bosanskohercegovačka pjevačica Selma Bajrami, kako smo već izvijestili, doživjela je neprijatnost na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”…

Prema pisanju srbijanskih medija, Selma Bajrami je navodno prvobitno uhapšena, a tim povodom smo i kontaktirali našu pjevačicu.

  • E čuj uhapšena? Znaju li, oni koji upotrebljavaju taj termin, šta znači riječ uhapšena? Zadržana jesam, ali skoro je sve već riješeno– kazala je pjevačica za naš portal.

Sada se javio i doskorašnji direktor BIA- e Aleksandar Vulin koji je izjavio da je Selmi, po njegovom naređenju, zabranjen ulazak u Srbiju.

Kako je objasnio, odluku je donio nakon nedavnog snimka na kom se vidi kako Selma pokazuje dvoglavog orla uz pjesmu „Valle Kosovare“.

  • Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA, izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere – izjavio je Vulin za Tanjug, prenosi „Telegraf“.
Čitaj još:   ALARM I POZIVI IZ SARAJEVA: Prvi put nakon agresije na Bosnu i Hercegovinu „Zelene beretke“ kreću sa prijemom novih članova… (foto)

izvor: hayat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more