IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALENl Delon, još nije izgubio pamćenje i rečitost: Ali, djeca mu se otimaju za 300 miliona eura, “Šta kažu advokati”… (foto, video)

Alen Delon nije izgubio lucidnost, suprotno onome što tvrde njegovi sinovi, i samo je fizički smanjenih sposobnosti, rekao je njegov advokat Kristof Ajela u intervjuu za “Le Parisien”…

PARIZ: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 23, 01. 2024… 12: 22… ALENl Delon, još nije izgubio pamćenje i rečitost: Ali, djeca mu se otimaju za 300 miliona eura, “Šta kažu advokati”… (foto, video)

Advokat Kristof Ajela,  je reagovao na zahtjev za starateljstvo koji je podnio Delonov sin Antoni, uz podršku drugog sina Alena- Fabijena.

Alen Delon nije izgubio lucidnost, suprotno onome što tvrde njegovi sinovi, i samo je fizički smanjenih sposobnosti, rekao je njegov advokat Kristof Ajela u intervjuu za “Le Parisien”. Ajela je reagovao na zahtjev za starateljstvo koji je podnio Delonov sin Antoni, uz podršku drugog sina Alena-Fabijena.

Šta kaže advokat

– Ne slažem se s njegovim sinovima, koji ga žele staviti pod starateljstvo. Čini mi se da je to nepotrebno i gnusno. Kažem da je još vrlo dosljedan. Alen Delon je svakako manje sposoban nego prije, ali je još s nama – rekao je advokat slavnog glumca.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 15. mart 2019. godine

Drugi doktor, kojeg je imenovalo Tužilaštvo Montargisa, uskoro bi trebalo da procijeni zdravstveno stanje glumca. Tada bi se moglo odlučiti o mjeri sudske zaštite. Ajela je rekao da se nada da će doktor preporučiti nastavak liječenja koje njegov klijent više ne prima, a kćerka Alena Delona Anuška uporno zahtijeva.

– Nezamislivo mi je i šokantno što su njegovi sinovi prekinuli liječenje bez doktorskog savjeta – rekao je.

U središtu svađa koje su nastale oko Delona i njegovo troje djece je pitanje nasljedstva filmske zvijezde, odnosno 300 miliona eura imovine.

Od Švicarske do Francuske

– Moja sestra ima 50 odsto cjelokupnog bogatstva mog oca. Moj brat i ja smo ono što nazivamo rezervnim udjelom, tako da imamo 25 posto – rekao je Antoni Delon za CNews.

Od početka januara, troje djece francuske legende vode bratoubilački rat jedni protiv drugih, a svako se kune da će braniti očeve interese najbolje što može.

Anuška Delon poziva na liječenje u Švicarskoj, gdje živi, dok Antoni i Alan-Fabien kažu kako poštuju želju oca da završi svoje dane na svom imanju u Francuskoj.

BONUS VIDEO: Alain Delon psychologiquement affaibli : ses médecins sortent du silence et avoue la triste nouvelle

Čitaj još:   VIC DANA: Nazvao MUJU drugar VASO iz Crne Gore, da mu se žali na višak kilograma, a onda– HAOS i urnebes... (foto)

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more