IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆEV OMILJENI LJEKAR “Branimir Nestorović” HUŠKA NA RAT: “Trebalo bi da se spremamo za napad na Kosovo, skupljamo pare i…” (foto, video)

Kontroverzni doktor i nosilac liste “MI- GLas iz naroda” Branimir Nestorović rekao je nedavno da bi Srbija trebalo da se priprema za napad na Kosovo i za rat…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23, 01. 2024… 09: 22… VUČIĆEV OMILJENI LJEKAR “Branimir Nestorović” HUŠKA NA RAT: “Trebalo bi da se spremamo za napad na Kosovo, skupljamo pare i…” (foto, video)

Nestorović je nedavno gostujući u emisiji na kanalu Balkan info, a koja je emitovana 20. januara, naglasio da Srbija ima snage da osvoji Kosovo.

“I ne znaju šta će. Niko živi ne zna koliko ih je otišlo u ovih petnaest dana. Samo 83.000 ljudi sa Kosova je otišlo avionima, juče su mi bili pacijenti iz Gračanice, kažu red na granici je bio od Podujeva do Merdara. Kaže ministar njihov otišli su na zimovanje i izlete…

Kosovo je neodrživa priča, sa stanovišta gubitka rata u Ukrajini i na Kosovu. Mi trenutno nemamo snage da ga osvojimo, a oni sa par hiljada vojnika mogu trenutno da nam učine da to bude nemoguće da ga osvojimo“, rekao je on.

Čitaj još:   LP: Pita Dritana i Sergeja, ko "Nikšićem rovari, ko su stranci a nadležni ćute"(foto)

Osim toga, poručio je da bi bilo besmisleno da se napadne Kosovo, ali da treba da se spremaju za to.

“Mi imamo vojsku, preko 100.000 vojnika koji su bili u vojsci, koji su obučeni da ratuju, koji bi sa zadovoljstvom učestvovali u oslobađanju Kosova. Verovatno bi njihov motivacioni faktor bili prisustvo francuskog ili hrvatskog kontigenta. Zna se kako se sprema za rat: prevodiš privredu na ratnu, ne dozvoliš da ti hakeri blokiraju EPS, spremaš rezervne hrane…“, kaže on.  

izvor (SB)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more