IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEMPERATURA SKAČE, IDEMO U PLUS! Stiže nam i kiša: Vrijeme do kraja nedelje! Prognoza za narednih nekoliko dana je… (foto)

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6, na jugu do 11 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: BiH, Zaanimljivosti, vijesti, srijeda, 24, 01. 2024… 06: 02… TEMPERATURA SKAČE, IDEMO U PLUS! Stiže nam i kiša: Vrijeme do kraja nedelje! Prognoza za narednih nekoliko dana je… (foto)

Tokom dana, postupno povećanje oblačosti. Jutarnja temperatura zraka između -6 i 0, a između 3 i 9, na jugu zemlje do 13 stepeni.

U prvoj polovini dana biti oblačno sa susnježicom ili snijegom. U nizinama će padati i kiša koja se može i lediti u dodiru sa tlom, prenosi Anadolu.

U drugoj polovini dana prestanak padavina i postupno smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6, na jugu zemlje do 11 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne i sa slabim snijegom. Najviša dnevna temperatura zraka oko 2 stepena.

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu zemlje do 13 stepeni.

Čitaj još:   STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Prognoza za narednih nekoliko dana... (foto)

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne i sredinom dana u nizinama sa prolaznom slabom kišom, a u višim područjima sa snijegom. Na jugu zemlje bez padavina. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje do 12 stepeni.

U petak više oblačnosti u jutarnjim satima. Veći dio dana pretežno sunčano vrijeme. Novo naoblačenje sa zapada se očekuje tokom noći na subotu. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje do 13 stepeni.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more