IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović: Zna se ko se KRIJE pod kodnim imenom Tigar… (foto, video)

Zna se ko se krije pod kodnim imenom Tigar. Neka tuže Ljuba Milovića i Petra Lazovića i ljude koji ih provlače kroz SKY aplikaciju.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 26, 01. 2024… 12: 02… DRITAN Abazović: Zna se ko se KRIJE pod kodnim imenom Tigar… (foto, video)

Mislim da je sve to dio iste ekipe. O tome sam pričao i iznio dokaze, saopštio nakon današnjeg ročišta u Osnovnom sudu u Ulcinju bivši premijer i lider GP URA Dritan Abazović.

Foto: Facebook screenshot/ Dritan Abazović

Pred ulcinjskim sudom, podnijeto je šest tužbi koje je advokat Zoran Piperović podnio protiv Abazovića kao pravni zastupnik Zorana Lazovića, Ranka Ubovića, kompanije “Bemax” i Aleksandra Mijajlovića.

“Najveći nacionalni interes Crne Gore je borba protov organizovanog kriminala i kriminalnih klanova. Što se tiče gospode koja su me tužila, oni imaju veze sa švercom cigareta. Ruka pravde ide dalje nadam se. Ovaj predmet je danas obesmšljen. Rekao sam da su oni kredibilna građevinska firma ali to ne znači da se u drugim sferama ne razjasne stvari. Neka vide sa Lazovićima, neka vide ko je nosio pare. Neka sud u svim slučajevima donese konačnu odluku”, kazao je on.

Čitaj još:   DANILO Kalezić: Talentovani gospodin MILOJKO Spajić... (foto)

On navodi da je dostavljena šema šverca cigareta.

“Za sve ostalo neka se obrate SDT-u”, poručio je on.

BONUS VIDEO: INFO PLUS: ABAZOVIĆ: ZNA SE KO JE “TIGAR” # ARBITRAŽA O RAZGRANIČENJU

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more