IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA Tragedija u Podgorici: Uprava policije- Penzionisani policajac hicima iz pištolja ubio suprugu i sina, pa sebe… (foto)

Penzionisani policajac pedestdvogodišnji M.D. ubio je svoju suprugu V.D. (50) i sina Đ.D. (13), a potom izvršio samoubistvo, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 27, 01. 2024… 10: 22… VELIKA Tragedija u Podgorici: Uprava policije- Penzionisani policajac hicima iz pištolja ubio suprugu i sina, pa sebe… (foto)

“Prema podacima sa kojima za sada Uprava policije raspolaže sumnja se da je motiv izvršenja ovog djela akumulirano stanje uzrokovano zdravstvenim stanjem člana porodice, dječaka koji je ubijen”, kazali su iz policije.

M.D. je bio penzionisani službenik Uprave policije, dok je V.D. bila prosvjetni radnik.

“Pištolj koji je korišćen kao sredstvo izvršenja ovog djela je bio u privatnom posjedu. Na licu mjesta su pronađena još dva komada vatrenog oružja za koja će pripadnici policije utvrditi da li su bila u legalnom posjedu”, istakli su iz Uprave polcije.

Čitaj još:   ČOVJEK HEROJ: Hasim iz Sjenice dao krv 156 puta, zaštitni znak PLEMENITOSTI ... (foto)

Na licu mjesta uviđaj je obavio državni tužioc u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz sudjleovanje vještaka balističke struke i službenika Odjeljenja bezbjednosti Podgorica.

izvor CdM.me/ Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more