IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI DRAME IZNAD BEOGRADA: Avion prinudno sleteo na beogradski aerodrom, Državljanin Turske (58) umro tokom leta iz Njemačke… (foto)

Državljanin Turske I.A.O.(58) umro je na letu iz Njemačke zbog čega je avion prinudno sletio na beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” jutros oko 05:30 sati.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hroinika, vijesti, nedelja, 28, 01. 2024… 10: 22… DETALJI DRAME IZNAD BEOGRADA: Avion prinudno sleteo na beogradski aerodrom, Državljanin Turske (58) umro tokom leta iz Njemačke… (foto)

Građaninu Republike Turske (58) pozlilo je na letu iz Njemačke zbog čege je avion prinudno sleteo na beogradski Aerodrom „Nikola Tesla“ jutros oko 5.30, javljeno je iz Hitne pomoći.

Profimedia

Kako nezvanično saznaju mediji nesretni čovjek je putovao na relaciji Trabzon– Dizeldorf kada mu je iznenada pozlilo.

  • Avion je poletio iz Turske, a preminuli čovjek je putovao sa sinom. Sumnja se da mu je pozlilo u toaletu i da je nažalost ubrzo potom preminuo. Avion je zbog nemilog događaja sletio na beogradski aerodrom gdje je smrt putnika konstatovala naša hitna pomoć – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.
Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: Milatovićeva inicijativa u kojoj se ne pominje NATO napisana je da bi Front ušao u vladu… (foto, video)

Obaviještena je i policija koja je obavila uviđaj, a kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo.

izvor agencije AA