IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Petar GRAŠO PRUŽIO PODRŠKU SEVERINI Vučković nakon gubljenja starateljstva nad sinom: “DAJ DIJETE MATERI…” (foto)

Vrhovni sud u Hrvatskoj ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dječakom dodjeljeno ocu.

Mnoge kolege Severini su pružile podršku nakon što je izgubila starateljstvo, a sada je i pjevač Petar Grašo progovorio o ovoj temi.

“Izuzetno mi je žao. Suosjećam sa njom. Mislim da sila javnosti koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce govori sve ono zapravo šta zdrav razum nalaže ljudima. Nadamo se i pravosuđu, a tu je i dalmatinski izraz koji kaže: ‘Daj dite materi!’“, rekao je Grašo.

Pjevač je zatim pričao o svom odnosu sa Severinom: “Dopisivao sam se sa njenim menadžerom. Bila je na Jahorini prije dva, tri dana. Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Nas veže nešto više od tog formalnog prijateljstva. Mi se znamo 20 godina i bliski smo”, prenosi Telegraf.

Podsjećamo, Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dječakom dodijeljeno ocu.

Čitaj još:   SEVERINA SE OGLASILA NAKON PRIČA DA JE PRIJETILA PORFIRIJU: ''Dopustio je da se kršteno DIJETE ponovno KRSTI...”

Nakon te odluke, cijela se hrvatska javnost digla na noge da pokaže podršku popularnoj pjevačici, među ostalim i Lejla FilipovićTihana LazovićNika TurkovićSonja DvornikSeka AleksićNevena RandeliIda PresterNikolina PišekElla DvornikGibonni i mnogi drugi.

izvor: Telegraf.rs- hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more