IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. januar 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan uspješan, ljubav za Bika, Blizanci osjetljivi, Rak krije emocije, Lav pravi kompromise, Djevica nervozna, Vaga dobro, Škorpija uporna, poziv iz inostranstva za Strijelca, Jarac prilagodljiv, dobar posao za Vodoliju, a Ribe pozitivne. Ovo je horoskop za 30. januar 2024. godine.

OVAN

Iskoristite sve mogućnosti i ne žalite trud, posebno kada je posao u pitanju, jer sada trasirate put nekom novom poslu koji bi mogao biti aktuelan na duži vremenski period. Situacija sa partnerom Vas čini nervoznom i mislite da se odnosi neće popraviti. Najvažnije je da se strpite, jer će sve teći po planu. Osjećate pojačanu osjetljivost urogenitalnih organa.

BIK

Investicioni planovi i rešavanje finansijskih pitanja većim djelom zaokuplja Vašu pažnju, a u vezi sa tim možete pokazati zavidnu vještinu i snalažljivost. Moguća su nova poznanstva sa osobama koja su prolaznog karaktera. Vaša harizmatičnost je naglašena zbog čega ćete privlačiti pažnju drugih ljudi. Muči Vas migrena.

BLIZANCI

Vaše sposobnosti i vještine se ispoljavaju u komunikaciji i dogovorima, kako u poslu, tako i u privatnom zivotu. Ukoliko ste imali neprijatnih situacija sa partnerom, sada treba da ispravite sve brljotine. Čuvajte zdravlje!

RAK

Majstor ste da se istaknete u poslu i pokrenete stvari u svoju korist. Zato iskoristite sve svoje prednosti i kvalitete da bi ste postigli ono što želite i zaslužujete. Očekujte nenadani susret sa lijepim dešavanjima. I ne sanjate da je to ono pravo. Prepustite se događajima, jer Vas sudbina vodi ka zajedničkom cilju. Smanjite stres i nervozu!

LAV

Čitaj još:   VIC DANA: Kapetan dobio naređenje da vojniku saopšti da mu je umrla majka, a da to kaže na fin način… (foto)

Sada je pravi dan za ispravljanje grešaka i nadoknadu propuštenih dobrih poslovnih prilika. Međusobna privlačnost je ta koja će Vam pomoći da donesete odluku. Potrudite se da ovu vezu produbite. Izražena Vam je osjetljivost stomaka, pričuvajte se!

DJEVICA

Počnite da sređujete papire u vezi za nasljedstvom ili zaostavštinom. Ukoliko postoji i najmanja sumnja u partnera, ne nastavljajte, već u početku prekinite. U suprotnom, ne skrivajte osjećanja, mada volite dominaciju, prepustite se i uživajte! Mnogo radite, vrijedni ste i umor Vas savladava, pa se loše osjećate.

VAGA

Konačno ćete čuti nešto što pokušava da Vam kaže zadnjih dana i prihvatite sastanak koji će doneti pozitivan efekat kada su u pitanju finansije. Slobodne Vage mogu ući u avanturu i razmislićete da li da nastavite tu vezu. Preplašiće Vas partnerova strast! Osjetljiva kolena i zglobovi.

ŠKORPIJA

Budite pažljivi u vezi administrativnih stvari, jer Vas mogu usporiti u realizaciji poslovnih projekata. Ukoliko ste u vezi, partner osjeća pojačanje Vaše energije, koja Vam oboma prija. Previse se forsirate, smanjite stres!

STRIJELAC

Dok ne završite ono što je prioritetno, ne bi valjalo da započnete novi poslovni projekat. Naići ćete na poteškoće prilikom naplate Vaših ranijih potraživanja. Posvetite se maksimalno partneru, jer će to biti temelj za dalja dešavanja u Vašem zajedničkom životu. Prolazna glavobolja.

JARAC

Izbjegnite nove investicije, naročito one većeg obima. Pružiće Vam se prilika da najzad zatvorite jednu finansijsku konstrukciju, što Vam donosi olakšanje. Očekujte svađe i konfliktne situacije sa partnerom. Strpljenjem i tolerancijom ćete ih prevazici. Vašoj koži je potrebna dodatna nega.

VODOLIJA

Čitaj još:   Nermina Ćemalović: Građani su se opustili, nije vrijeme za mature, turnire... (foto)

Mnogo bolje i lakše ćete se dogovarati sa ljudima koji dolaze sa strane, nego sa osobama iz svoje neposredne okoline. U vezi je prisutna nervoza, bez potrebe, opterećujete jedno drugo. Pokušajte diplomatijom da prevaziđete probleme. Smanjite cigarete!

RIBE

Niste dobili ono što ste očekivali, pod nekim izgovorima koji nemaju veze sa istinom. Pravi razlog je da se neko plaši Vas i Vaših sposobnosti, odnosno da u Vama vidi konkurenciju. Ukoliko ste sami, važno je napomenuti da jedna osoba stalno pokušava da Vam skrene paznju na sebe. Smanjite unos šećera.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more