IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MARIJA Vuković: Duboko se izvinjavam zbog nepromišljene izjave, namjera nije bila da unizim grb zemlje kojoj sa PONOSOM pripadam… (foto)

Duboko se izvinjavam zbog svoje nepromišijene izjave tokom snimanja serijala Igram svoju igru, navela je atletičarka Marija Vuković na Instagramu.

Kako je istakla, namjera nije bila da povrijedim ničije osjećaje, niti da unizi grb zemlje kojoj „sa ponosom pripada“. 

“Za Mariju Vuković na crnogorskoj zastavi je- kokoška…”

“Nadam se da ćete oprostiti ovaj nepromišljeni trenutak zbog kojeg se duboko kajem. Možete da me osuđujete, zbog moje brzopletosti i onog što sam izgovorila. Na to imate svako pravo. I priznajem da kao sportista imam veću odgovornost prema izgovorenoj riječi. Ali u jedno budite sigurni- nikada ne bih ni pomislila, a kamoli namjerno unizila grb i zastavu svoje zemlje. A Crna Gora jeste moja zemlja. Unižavajući nju, unizila bih i sebe”, katala je Vuković.

Čitaj još:   UŽAS U DUBROVNIKU: ‘Majka u automobilu pred vrtićem mlatila djecu, počela šamarima, pa onda navalila šakama‘... (foto)

Poručuje da će nastaviti i dalje punim srcem da skače za Crnu Goru – onako kako je to uvijek i radila.

“A jedini cilj koji trenutno imam pred sobom je da predstavljam nasu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu i nadam se učinim sve vas ponosnim”, poručila je Vuković.

izvor: analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more