IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDOMIR Stojković, beogradski advokat i osnivač grupe “Oktobar”: ALEKSANDAR Vučić je objavio nove planove za Vojsku Srbije, Od raketnog sistema iz Kine do Dodikove prijetnje… (foto, video)

(…) otcjepljenjem RS-a od BiH…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30, 01. 2024… 19: 22… ČEDOMIR Stojković, beogradski advokat i osnivač grupe “Oktobar”: ALEKSANDAR Vučić je objavio nove planove za Vojsku Srbije, Od raketnog sistema iz Kine do Dodikove prijetnje… (foto, video)

Milorad Dodik, predsjednik RS-a danas je boravio u Srbiji gdje je prisustvovao analizi stanja operativne i funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije za prethodnu godinu, te planovima za narednu.

Mediji u Srbiji objavili kako je Dodik kritikovao Oružane snage BiH, kazavši kako ne služe ničemu, te da samo predstavljaju trošak. “Ta vojska je samo troškovna i ničemu ne služi.

Nemamo povjerenje u njenu sposobnost da odbrani slobodu srpskog naroda na teritoriji BiH, bez obzira što je čini i srpska komponenta”, rekao je Dodik nakon “prikaza nivoa sposobnosti Vojske Srbije u Domu garde u kasarnom Topčideru”.

Oglasio se i Čedomir Stojković, beogradski advokat i osnivač grupe “Oktobar” koji je naveo da se Srbija sprema za rat.

Aleksandar Vučić upravo je objavio nove planove za Vojsku Srbije: 1) AA raketni sistemi iz Kine,

Čitaj još:   TREBA Jesti namirnice, koje imaju dovoljne količine vitamina... (foto)

2) “Ogromne količine dronova samoubica”, (iz Irana , pravljenih u Srbiji– to nije izričito rekao, ali to znamo);

3) Sistemi za elektronsko ometanje iz Rusije

4) velike nabavke borbenih vozila Lazar 3 i Miloš (made in Serbia ) 5) vraćanje obaveznog vojnog roka u Srbiju.

Ovo se događa u vremenu u kom:– Aleksandar Vulin (faktički direktor BIA- e) ) dobija medalju direktora ruskog FSB-a Bortnikova;– Milorad Dodik daje orden Viktoru Orbanu;– Vladimir Putin daje medalje Dušanu Bajatoviću i Nenadu Popoviću;– ministrica Danica Grujičić zaključuje memorandum o saradnji sa Ruskom Federacijom;– samo prije 5 mjeseci Srbija je organizovala paramilitarnu terorističku organizaciju na Kosovu,

Banjska preko Milana Radojičića; – Milorad Dodik dobija medalju od Putina (juni 2023.) – Milorad Dodik daje medalju Putinu (januar 2023.) – Milorad Dodik prijeti otcjepljenjem Republike Srpske od Bosne i Hercegovine– naveo je Stojković.

Čitaj još:   SJETIO SE TRAMP, GASITI VATRU U SIRIJI: Iznio TRI opcije, rešenja tursko-kurdskog sukoba...

BONUS VIDEEO: Vučić: Do kraja godine Vojska Srbije nabaviće veliku količinu dronova- kamikaza…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more