IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović čestitao DANIJELU Živkoviću: Vjerujem da ćete donositi mudre odluke DPS- a… (foto)

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore (SDCG) Damir Šehović čestitao je Danijelu Živkoviću na izboru za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore (DPS).

“Siguran sam da ćete nakon gotovo nepodijeljene podrške članstva koju ste dobili na neposrednim unutarpartijskim izborima, uspješno nastaviti da na savremen način, prilagođen novim, ali veoma zahtjevnim izazovima sa kojima se kao društvo nažalost suočavamo, pružate važan doprinos njihovom prevazilaženju” naveo je Šehović čestitki.

On dodaje da je uvjeren da će DPS pod liderstvom Živkovića i dalje biti prepoznata po afirmaciji građanskih, multietničkih, antifašističkih, evropskih, odnosno svih temeljnih državotvornih vrijednosti, kojima smo inače godinama zajedno posvećeni.

“Ne sumnjam da će Vaš, i rad Vaših kolega iz novoizabranog rukovodstva biti plodan, a ostvareni ciljevi inspiracija za dalje napore. Uz najbolje želje za uspješan mandat, i puno uvjerenje da ćete donositi mudre odluke za dobrobit svih građana Crne Gore, upućujem Vam prijateljski pozdrav” zaključio je Šehović.

Čitaj još:   TURISTA IZ SRBIJE NIJE PLATIO PARKING U TUZLI: Dočekala da poruka koju neće dugo zaboraviti... (foto)

izvor: cdm.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more