IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERVIN Ibrahimović čestitao DANIJELU Živkoviću: DPS može da da snažan doprinos neophodnim reformama kako bi Crna Gora postala dio EU… (foto)

Na čelo Demokratske partije socijaliste dolazite u veoma izazovnom globalnom, regionalnom i unutardržavnom političkom trenutku, koji zahtijeva od lidera svih evropski orjentisanih političkih partija u Crnoj Gori da pored političke i partijske, pokažu i punu državničku odgovornost, a ja sam uvjeren da imate hrabrosti, mudrosti i odgovornosti da konstruktivnim pristupom politici odgovorite tom izazovu- poručio je predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović predsjedniku Demokratske partije socijalista Danijelu Živkoviću.

brahimović je, čestitajući Živkoviću izbor na mjesto predsjednika DPS-a, naveo da je uvjeren i da ova partija može da da snažan doprinos neophodnim reformama kako bi Crna Gora, kao građanska i demokratska država, država vladavine prava, jednakih šansi i socijalne pravde, postala prva naredna članica Evropske unije.

Čitaj još:   BIJELJINA: Uhapšen još jedan osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Ranka Radoševića ESKOBARA... (foto, video)

“U to ime, Vama i članstvu Demokratske partije socijalista još jednom čestitam Vaš izbor za predsjednika partije, kao i izbor Vaših potpredsjednika”, naveo je Ibrahimović.

izvor: analitika.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   TRI AMBASADORA U DVA DANA: "BS" približava se Vladi Crne Gore, ERVIN Ibrahimović u centru diplomatske ofanzive Zapada... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more