IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALO KONOBAR… (foto, video)

”Vaša ekspertiza su kafa espreso, makijato i da se zapamti porudžba”, poručio je Milović. Ovaj slučaj je izuzetno poučan, jer na najbolji način pokazuje koliko je važno da na visoke državne funkcije budu postavljeni profesionalci i kompetentni kadrovi, a ne neznalice kojima su jedine preporuke za funkciju poltronisanje i izdaja sopstvenih principa…

Ustavni odbor Skupštine Crne Gore zasijedao je u četvrtak, kada je održano konsultativno saslušanje predsjednika Ustavnog suda Crne Gore Milorada Gogića i ministra pravde, Andreja Milovića, u vezi Inicijative za izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima koju je predsjednik Ustavnog suda dostavio ovom Odboru.

Sjednicu ovog skupštinskog tijela obilježila je na momente žestoka rasprava između ministra Milovića i poslanika GP URA, bivšeg Cetinjanina Filipa Adžića.

Osim što je Milović iznio veoma ozbiljne optužbe na račun Adžića i njegovog partijskog šefa Dritana Abazovića, propisno se posprdao sa bivšim ministrom unutrašnjih poslova, ismijavajući njegovu profesionalnu kompetentnost.

Čitaj još:   Adnan ČIRGIĆ: Premijer u ulozi tužioca... (foto)

Aludirajući na to što je Adžić turizmolog i bivši konobar, Milović je poručio da je njegova ‘‘ekspertiza kafa espreso, makijato i da se zapamti porudžba”.

Kada je u pitanju ”organizovanje policijskih akcija”, Milović je izrazio sumnju da je Adžić možda bio ”na primorju, Trokadero, Splendid i tamo zarađivao dnevnice”.

Ovaj slučaj je izuzetno poučan, jer na najbolji način pokazuje koliko je važno da na visoke državne funkcije budu postavljeni profesionalci i kompetentni kadrovi, a ne neznalice kojima su jedine preporuke za funkciju poltronisanje i izdaja sopstvenih principa.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more