IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović, na poziv predsjednika Svjetske džudo federacije u Francuskoj: Uručio medalje takmičarima, na Grend slem džudo turniru u Parizu… (foto)

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravi u Parizu kao gost na Grend slem džudo turniru na poziv predsjednika Svjetske džudo federacije Mariusa Vizera, gdje je na molbu domaćina svečano uručio medalje takmičarkama koje su ostvarile najbolje rezultate u kategoriji do 48 kilograma, saopšteno je iz Kancelarije bivšeg predsjednika Crne Gore.

Đukanović je, kako je navedeno u saopštenju, prisustvovao zvaničnom otvaranju turnira, koji je jedan od najprestižnijih u svijetu.

”Ove godine ima dodatni takmičarski i ukupni značaj, u susret Olimpijskim igrama koje se održavaju u Parizu”, istakli su iz Kancelarije bivšeg predsjednika Crne Gore.

U Parizu je, kako se dodaje, organizovan i duži prijateljski susret i razgovor, u kom je izraženo zadovoljstvo višegodišnjom saradnjom i međusobnim uvažavanjem. 

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: NEKA NAM JE SREĆNA SLOBODA

”Vizer je ponovio spremnost da Federacija na čijem je čelu pruži punu podršku daljem razvoju džudo sporta u Crnoj Gori”, navedeno je u saopštenju.

Na 50. jubilarnom turniru koji se održava od 2. do 4. februara u poznatoj Akor Areni učestvuju sportisti iz 107 zemalja. 

izvor: standard.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more