IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK “VIDEO”: Da li se Vulin drogira? (foto, video)

S obzirom da je srpski režim faktički već priznao Kosovo, da se Srbija ekonomski raspada pod Vučićevim kriminogenim, nepotističkim režimom i da se sve glasnije priča o nezavisnosti Vojvodine i autonomiji Sandžaka, spekuliše se da je Vulin morao da bude pod dejstvom droga da bi isporučio ovoliku količinu nebuloza i fantazija

Doskorašnji direktor Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin, iako poznat po sumanutim javnim nastupima, nakon jučerašnjeg gostovanja na TV Pink, pokrenuo je spekulacije da je ozbiljno zagazio u zloupotrebu psihoaktivnih supstanci.

Vulin koji važi za glavnog promotera velikodržavnog, srbonacističkog koncepta ,,srpski svet” je konstanto zloupotrijebljen od strane svojih nalogodavaca, prije svih, stpskog autokrate Aleksandra Vučića, da širi sulude ideje, ali i da govori ono što njegov gazda ne smije javno.

Ova osoba čiji javni nastupi kod ljudi sa zdravim razumom izazivaju kombinaciju gađenja, gnušanja i tuge, konstanto  širi sulude ideje, a prilikom jučerašnjeg gostovanja na Pinku, govorio je ponovo o svojoj omiljenoj fantaziji– ,,srpskom svetu”.

Vulin je fantazirao kako će ”njegova generacija dočekati srpski svet”, a voditeljku je uz manijakalni osmijeh, iskolačene oči i sumanutu gestikulaciju, sablažnjavao pitanjem – ”znate li vi koliko je velika i važna borba koju vodim”.

Čitaj još:   UZBUNA I NAJAVA HAOSA U CRNOJ GORI: Vučić u Budvu poslao svog prvog operativca kako bi... (foto, video)

“Znate li Vi kako je velika i važna borba koju vodim. Znate li Vi šta je srpski svet? U mojoj političkoj generaciji ću doživjeti ujedinjene srpskog naroda. Ono što Srbi maštaju od Karađorđa na ovamo. To je ta veličina ove generacije. To je naša dužnost da ujedinimo Srbe gdje god budu živjeli”, rekao je Vulin u jutarnjem programu TV Pink.

Jasno je da se ovoga puta mentalno oboljenje kod Vulina ponovo manifestovalo kroz sumanuti javni nastup u kojem je  ”odlutao” u svijet imaginacije i fantazije.

S obzirom da je srpski režim faktički već priznao Kosovo, da se Srbija ekonomski raspada pod Vučićevim kriminogenim, nepotističkim režimom i da se sve glasnije priča o nezavisnosti Vojvodine i autonomiji Sandžaka, spekuliše se da je Vulin morao da bude pod dejstvom droga da bi isporučio ovoliku količinu nebuloza i fantazija.

Uostalom, pogledajte video pa procijenite sami da li je u pitanju psihoza, zloupotreba narkotika, ili kombinacija i jednog i drugog.

Čitaj još:   Reis RIFAT ef. Fejzić: Srebrenica je vrijednosno pitanje– na koju će stranu Crna Gora? (foto)

izvor: http://aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more