IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas umjereno oblačno, temperature do 19 C: Proljeće u februaru se nastavlja, ali bit će i snijega od… (foto)

Danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, Ali na jugoistoku Evrope lokalno može pasti malo kiše… Od 12. 2 očekuje se kiša a u viš predjelima i novi snijeg uz nagli pad temperature.

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 07, 02. 2024… 09: 02… Danas umjereno oblačno, temperature do 17 C: Proljeće u februaru se nastavlja, ali bit će i snijega od… (foto)

Prvog dana vikenda umjereno od pretežno oblačno vrijeme. Prije podne sa slabom kišom u Hercegovini i na zapadu, a do kraja dana padavine se očekuju i ostalim dijelovima, objavio je FHMZ BiH…

Najhladnije je jutros na Sokocu gdje je izmjereno minus pet stepeni Celzijusa. Na Bjelašnici su izmjerena minus dva stepena, u Doboju i Zenici jedan, Prijedoru, Sanskom Mostu i Tuzli dva, Banjoj Luci, Bijeljini, Sarajevu i Srebrenici tri, Ivan Sedlu pet, Livnu, Stocu i Trebinju sedam, Gradačcu, Mostaru i Širokom Brijegu osam, Drvaru devet, Bugojnu deset, Neumu 12 i Bihaću 13 stepeni.

“Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne lokalno može pasti malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stepeni”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Čitaj još:   Amfilohije Vučiću: Nisi dobrodošao u Crnu Goru za Božić

U četvrtak više oblačnosti u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 2 i 8, a najviša dnevna do 18 stepeni.

U petak više oblačnosti u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 3 i 9, a najviša dnevna do 19 stepeni.

U subotu umjereno od pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne sa slabom kišom u Hercegovini i na zapadu, a do kraja dana padavine se očekuju i ostalim dijelovima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, na jugu do 13, a najviša dnevna do i 19 stepeni C…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more