IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MANIJAK HARA GRADOM, SVI SU U PANICI: Predator vreba i uznemirava žene, posljednja žrtva je MALOLJETNICA, oglasila se i policija u SRBIJI… (foto)

Policija je uputila apel građanima da budu oprezni i da prijave sve informacije koje bi mogle pomoći u hvatanju napadača.

KRALJEVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 08, 01. 2024… 18: 22… MANIJAK HARA GRADOM, SVI SU U PANICI: Predator vreba i uznemirava žene, posljednja žrtva je MALOLJETNICA, oglasila se i policija u SRBIJI… (foto)

U Kraljevu u Srbiji se pojavio manijak koji uznemirava žene, a na meti su mu posebno djevojčice. Vijest se brzo proširila društvenim mrežama, a potvrđena je iz PU Kraljevo, prenosi Srbija Danas

KRALJEVO U STRAHU ZBOG MANIJAKA: Predator vreba gradom i uznemirava žene, a čak ni MALOLETNICE NE ZAOBILAZI

Nedavni događaji u Kraljevu izazvali su veliku zabrinutost među građanima, posebno među ženama i devojčicama, nakon što je gradom počeo da hara manijak koji ih uznemirava. Vest o njegovim napadima proširila se društvenim mrežama, a brzo je potvrđena od strane Policijske uprave Kraljevo za Telegraf.rs.

Meštani su reagovali na vesti o manijaku kačenjem slika na društvenim mrežama sumnjajući da je jedan mladić povezan sa tim napadima.

Međutim, danas je stigla tragična vest da je taj mladić preminuo nakon saobraćajne nesreće, pod sumnjom da je razlog nasilja koje je pretrpeo upravo lažno optuživanje da je manijak. Ova tragična situacija dodatno je uzburkala javnost i izazvala dodatnu pažnju medija i nadležnih organa.

Jedna učenica poslala je i poruku upozorenja drugim ženama i vršnjakinjama u želji da budu obazrive i ne idu same, a kako je rekla on je pre nekoliko dana napao i njihovu profesorku.

Čitaj još:   KORONA UBILA ČUVENOG ALBANCA: Baškim je izvukao zemlju iz potpunog haosa i krize izavane... (foto i video)

Gradom se kreće manijak koji spopada djevojčice, djevojke, ali i starije žene. Već par dana se priča u našoj školi (gimnazija) i okolnim mjestima o njemu. “Ordinira” mahom u naselju Moše Pijade, kod Svetozara Markovića, a viđen je i u Karađorđevoj. Ima par žrtava među kojima je i naša profesorica biologije od 50 godina”, rekla je ona.

Objasnila je da manijak napada sa leđa i dira ženske osobe po intimnim dijelovima tijela i zatvara im usta, a potom pobjegne. Međutim, ne libi se da spopada i djevojčice.

“Zadnja žrtva mu je djevojčica koja ide u sedmi razred. Na strogom smo oprezu, jer se šeta mahom oko autobuske i željezničke stanice”, napisala je učenica.

Kako je rekla, policija nikako ne može da mu uđe u trag jer ima dugu jaknu i nosi kapuljaču.

Manijak iz Kraljeva visok je oko 185 cm, a žrtve napada su procijenila da ima između 25 i 30 godina. Rekle su da je mršav i da nosi teget jaknu.

Čitaj još:   KAKO "RADE" I KOJA VAKCINA, JE NAJBOLJA? (foto i video)

“Želim da obavijestite ženske osobe iz doma i drugih grupa. Situacija nije nimalo naivna”.

U PU Kraljevo kažu da im je prijavljeno i da policija radi sve na tome kako bi što pre uhvatila napadača.

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more