IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Kabinet JAKOVA Milatovića saopštio neistinu, FILIP Vujanović je bio gost austrijskog predsjednika 2014. godine… (foto)

Filip Vujanović, bivši predsjednik Crne Gore novembra 2014. god bio gost austrijskog predsjednika Hajnc Fišera koji je nekoliko mjeseci prije tog, boravio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori”, naveo je portparol DPS…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 07, 01. 2024… 00: 22… MILOŠ Nikolić: Kabinet JAKOVA Milatovića saopštio neistinu, FILIP Vujanović je bio gost austrijskog predsjednika 2014. godine… (foto)

Predstavljajući Milatovića kao prvog predsjednika koji je bio u zvaničnoj posjeti Austrije od obnove nezavisnosti, prema riječima Nikolića, Kabinet je saopštio “neistinu i doveo javnost u zabludu”.

“Naime, Filip Vujanović, bivši predsjednik Crne Gore je novembra 2014. godine bio gost austrijskog predsjednika Hajnc Fišera koji je nekoliko mjeseci prije tog, boravio u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori”, naveo je portparol DPS.

Vujanović – Fišer/ Foto: DPS

Za to vrijeme Milatović je, kako je naveo, bio negdje po bijelom svijetu na školovanju i uzimajući u obzir njegovo poimanje sopstvene ličnosti o kojoj, kako kaže, često govori u trećem licu.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: DPS je najjača partija u Crnoj Gori, uprkos “analitičarima”, čije se analize naručuju za džak brašna i vreću čvaraka”... (foto)

“Nije mu zamjeriti što sve češće sebe doživljava kao prvog i jedinog predsjednika Crne Gore, utemeljivača crnogorske diplomatije i promotera evropskih vrijednosti”, dodao je Nikolić.

Ipak, smatra on, dužnost je Milatovićevih saradnika da ga ponekad opomenu da “svijet ne počinje od njega i da ga vrate u realnost” u kojoj on, kaže, sve češće svojim manirima i stavovima pokazuje da je” slučajni predsjednik čija se najvažnija politička misija svodi na lobiranje za proruski DF i pokušaj cijepanja sopstvene stranke”.

“Obje aktivnosti mu znatno bolje idu od onog što je stvarno uloga i misija predsjednika Crne Gore”, zaključio je MILOŠ Nikolić.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more