IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zavod za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG): Pljevaljska firma osumnjičena za prevaru nije bila korisnik naših programa… (foto)

Povodom jučerašnjeg saopštenja NVO “Euromost”, o tome kako se zapošljavanje na sjeveru kroz javne radove i druge programe masovno zloupotrebljava, oglasili su se i iz Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Oni su pojasnili kako se prijava protiv pljevaljske firme “Hranom do zdravlja”, koju pominje pomenuta nevladina organizacija, ne odnosi na programe koje realizuje ZZZCG.

“Povodom izjave NVO “Euromost“ koja se odnosi na nepravilnosti tokom realizacije programa aktivne politike zapošljavanja ističemo da Zavod za zapošljavanje Crne Gore programe aktivne politike zapošljavanja realizuje u skladu sa normativno planskim dokumentima koji uređuju ovu oblast.

Zavod za zapošljavnje Crne Gore kontinuirano prati realizaciju svih programa aktivne politike zapošljavanja, kao i utrošak sredstava za njihovu realizaciju. Informišemo crnogorsku javnost da Zavod za zapošljavanje Crne Gore, do sada nije zaprimio nijedan zahtjev od strane učesnika programa koji se odnosi na manje isplaćenu zaradu tokom trajanja programa aktivne politike zapošljavanja, kako se navodi u tekstu”, dodaju oni.

Čitaj još:   NOVI PAZAR- BIJELO POLJE: SAMRA, donijela heroin iz Novog Pazara...

izvor: analitika.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more