IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GI 21. maj: Mučno slušati, kada se stranke na vlasti zaklinju u pravdu, a svi zajedno liče na podanike gusarske države… (foto)

Jučerašnja sjednica parlamentarnog Odbora za bezbjednost i odbranu je samo još jednom potvrdila ono što GI 21.maj mjesecima govori o crnogorskoj političkoj klasi, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

“Da je kojim slučajem neko ko ništa ne zna o crnogorskoj politici teleportovan na ovu sjednicu pitao bi se da li je riječ o susretu šefova kriminalnih organizacija ili se radi o mafijaškoj televizijskoj sapunici”, ističu u GI 21. maj.

Napominju da su međusobna optuživanja za krivična djela, korupcionaške afere i korumpiranu policiju i pravosuđe slika su parlamentarnih stranaka koje su Crnu Goru gurnule u bezdan.

“Predstavnici vladajućih partija i GP URA koja djeluje kao privjezak bivšeg DF-a demonstrirali su provincijalnu borbu za prevlast. Bezobzirni verbalni sukobi, osim što pokazuju da je u toku preotimanje bezbjednosnog sektora, svjedoče o političkoj klasi koja svakodnevno srozava državu

Čitaj još:   HDZ DO NOGU POTUČEN U ZAGREBU: Kandidat stranke "Možemo" 43 % a HDZ tek 10 %! (foto i video)

. Zato je mučno slušati kada se stranke na vlasti zaklinju u pravdu i proevropski put a svi zajedno liče na podanike gusarske države”, zaključuju u GI 21. maj.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more