IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Tragičan kraj potrage- Pronađeno tijelo NUSRETA Destanovića…

Nakon intenzivne potrage pronađeno je tijelo mladića Nusreta Destanovića, čiji je nestanak prijavljen samo nekoliko sati ranije.

Tragično otkriće u bunaru na području Pešteri, tačnije u selu Međugor, potreslo je javnost, a prema prvim nezvaničnim informacijama, sve ukazuje na mogućnost da je Destanović bio žrtva ubistva.

Nusret Destanović, posljednji put je viđen na benzinskoj stanici u Karajukića bunarima, dva sata nakon ponoći, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Vozilo marke Golf IV, koje je pripadalo Destanoviću, pronađeno je u Kozaračkoj ulici u Novom Pazaru. Vozilo je, prema nezvaničnim izvorima, na tu lokaciju prevezao rođak Nusreta Destanovića, za kojeg se vjeruje da se trenutno nalazi u Austriji.

Iako su informacije još uvijek fragmentarne, policija intenzivno radi na rasvjetljavanju svih detalja vezanih za ovaj slučaj. Lokalna zajednica je u šoku, a porodica i prijatelji Nusreta Destanovića traže odgovore.

Čitaj još:   PRED DEMONSTRANTE, IZAŠLE: Kobre čuvaju, po Vučkovoj želji... (foto)

Kako istraga napreduje, očekuje se više informacija o okolnostima pod kojima je došlo do ovog tragičnog događaja. Javnost je pozvana da pruži svaku informaciju koja bi mogla pomoći u rasvjetljavanju ovog slučaja.

izvor: sandzakdanas.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more