IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OTKRIVENI NOVI DETALJI NUSRETOVOG UBISTVA: Ubica POBJEGAO iz SRBIJE- Poslije jezivog zločina krije se u ovoj državi… (foto)

Ubistvo Nusreta Destanovića potreslo je Srbiju, a njegov ubica se nalazi u bjekstvu!

Nusret Destanović nestao je 8. feburuara nakon što je poslednji put viđen na jednoj benzinskoj pumpi, a danas je njegovo tijelo pronađeno u jednom bunaru na Pešteru.

Motiv ovog ubistva je ljubavni trougao koji je činio sam Nusret i žena R.H., dok je njen suprug S.Ž. i počinio ovaj jezivi zločin, piše Informer.

Kako je Informer saznao, motiv ovog ubistva je bio ljubavni trougao čiji je učesnik bio i sam Nusret. Izvjesni S.Ž. pokrenuo je svađu sa ubijenim Nusretom oko svoje supruge R.H. Kako nezvanično saznajemo, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom S.Ž. koja je bila okidač za ovaj jezivi zločin.

Nakon saznanja S.Ž. za prevaru svoje supruge R.H., on je pozvao Nusreta, a njihova svađa se nastavila preko poruka. Poslije nekoliko razmenjenih poruka u kojima je sve odjekivalo svađom, našli su se u blizini pumpe u Karajukića bunarima kada je S.Ž zadao smrtonosni udarac drvenom motkom u glavu Nusretu.

Čitaj još:   STRAŠNA PORUKA: Njemački ministar zdravstva,"Zaraza koronavirus upravo je postala GLOBALNA PANDEMIJA..." (foto)

Spekuliše se da se S.Ž. trenutno nalazi u Nemačkoj. Policija aktivno traga za njim. 

Apel na društvenim mrežama za nestalim Nusretom Destanovićem pokrenuo je “odmotavanje klupka” u ovom začaranom misterioznom zločinu.

Naime, kako se prvobitno spekulisalo u medijima, Nusret je poslednji put viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine, kada je bio u svom vozilu, “golf IV”, na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata poslije ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja koji su se dali u potragu za njim.

Međutim, danas je došlo do najtragičnijeg kraja ove potrage, jer spekulacije da se njegovo tijelo nalazi u jednom bunaru ispostavile su se istinite.

izvor: pink.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more