IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA- PUNA LOŠIH VIJESTI: Tužna sudbina najtrofejnijeg kluba u Crnoj Gori- “Rudar nije daleko od istupanja iz lige, situacija je katastrofalna…” (foto)

Račun Rudara je u blokadi, a PV portal izvijestio je kako za sada ne postoji nikakav konkretan plan za prevazilaženje situacije…

PLJEVLJA: Crna Gora, Sport vijesti, subota, 10, 02. 2024… 01: 22… PLJEVLJA- PUNA LOŠIH VIJESTI: Tužna sudbina najtrofejnijeg kluba u Crnoj Gori- “Rudar nije daleko od istupanja iz lige, situacija je katastrofalna…” (foto)

Među utakmicama koje će biti na programu u okviru 20. runde biće i derbi sjevera, između Jedinstva i Rudara. No, pitanje je da li će taj duel biti odigran.

Naime, kako sada stvari stoje, nekadašnji prvak i osvajač Kupa Crne Gore, a nakon Budućnosti i Sutjeske i naš najtrofejniji sastav, mogao bi istupiti iz takmičenja.

Račun Rudara je u blokadi, a PV portal izvijestio je kako za sada ne postoji nikakav konkretan plan za prevazilaženje situacije.

Uprkos tome, Rudar će sjutra pod Golubinjom protiv Sutjeske odigrati generalnu probu, ali pitanje je za šta – jer, prvoligaškog proljeća za naš slavni klub možda i ne bude.

“Ipak moramo se ponijeti odgovorno prema organizatoru takmičenja, prema FSCG, da ne dovodimo regularnost takmičenja u pitanje. Isto tako moramo biti odgovorni i prema više od dvadesetak naših igrača koji bi bili bez kluba i primanja četiri-pet mjeseci.

Čitaj još:   Uprkos napadima izraelskih snaga, vjernici klanjaju teravih- namaz u Al-Aksi... (foto i video)

Svi se nadamo da do toga neće doći, da će pojaviti glas razuma kod svih i da će se naći rješenje koje će sve zadovoljiti, ali kako sada stvari stoje bliži smo gašenju”, kazao je predsjednik Rudara Miloš Radanović.

On planira da se u ponedjeljak sastane sa predsjednikom FSCG Dejanom Savićevićem, kako bi detaljnije razmotrili situaciju.

U najmanju ruku- informacija iz Pljevalja jako je tužna za svakog ljubitelja fudbala u našoj državi. Jer, Rudar pamtimo još iz devedesetih kao člana prvoligaškog ranga, ali i kao klub koji je i u nižim takmičarskim rangovima redovno znao okupljati hiljade navijača.

Još od dana kada je nastupao pod nazivima Breznik i Jakić, sve do novih vremena, Rudar je mnogo davao crnogorskom fudbalu.

Pritom, iako iza njih nije bila jesen tokom koje su blistali, završili su je uz isti broj bodova kao i Jedinstvo, te nadu kako bi mogli do opstanka.

Čitaj još:   DRAGAN ČOVIĆ: "Razgovarao sam s FAHROM Radončićem, scenarij postoji"!

izvor Portač Analitika.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more