IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novi detalji istrage na Pešteru- Ovo je žena zbog koje je ubijen NUSRET… (foto)

U Tutinu je pronađeno telo Nusreta Destanovića, što je pokrenulo istragu koja je brzo privukla pažnju javnosti zbog složenih okolnosti koje okružuju njegovu smrt. Prema izvorima bliskim istrazi, Destanović je pronađen mrtav u bunaru, a preliminarna istraga sugeriše mogući zločin iz strasti kao motiv.

Glavni osumnjičeni za ovaj zločin su Rijalda H. i njen bivši suprug Sead. Izveštaji ukazuju na to da je Destanović bio u povremenom kontaktu s Rijaldom H., što je navodno izazvalo ljubomoru kod Seada, koji je bio njen bivši suprug. Oba osumnjičena su trenutno pod istragom, a policija detaljno ispituje okolnosti koje su dovele do Destanovićeve smrti.

Rijalda H. i Sead živeli su zajedno u Sarajevu prije nego što su se razveli, nakon čega se Rijalda sa dvoje dece preselila nazad u selo Bioc na Pešteru. Jedno od njene dece ima zdravstvenih problema, što je dodatno otežalo njenu situaciju. Lokalna zajednica i dobri ljudi pomogli su Rijaldi da se nastani, izgradivši joj dve sobe sa hodnikom.

Kako je Informer ranije pisao, motiv ovog ubistva je bio ljubavni trougao čiji je učesnik bio i sam Nusret. Izvesni S.Ž. pokrenuo je svađu sa ubijenim Nusretom oko svoje supruge R.H. Kako nezvanično saznajemo, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom S.Ž. koja je bila okidač za ovaj jezivi zločin.

Čitaj još:   NOVI DETALJI UBISTVA: Zašto UBICA nije UHAPŠEN, zbog čega je još na slobodi... "rođak učestvovao u jezivom smaknuću" NUSRETA Destanovića... (foto)

Istraga još uvek pokušava da utvrdi motive i precizne okolnosti koje su doveli do ovog tragičnog događaja, kao i ulogu koju su osumnjičeni imali u smrti Nusreta Destanovića. Lokalne vlasti i policija apeluju na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave i doprinesu rasvetljavanju ovog slučaja.

izvor: http://informer.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more