IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNI PRIZOR- Nusretu DESTANOVIĆU, sačekušu napravila ljubavnica sa BIVŠIM MUŽEM: Na autu pronađen KLJUČAN DOKAZ? (foto, video)

Nusret Destanović, pronađen je mrtav u bunaru, nakon tri dana potrage. Njegovo tijelo nađeno je u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo, a kako nezvanično saznaje Telegraf mladić je bio sav pretučen.

Na automobilu nesretnog Nusreta forenzičari su pronašli krv, što ukazuje na to da ga je muž sa grupom prijatelja sačekao da izađe iz automobila i odmah počeli da ga udaraju, prenio je Sandžak Danas. Vjerovatno su pokušali da uklone krv sa automobila, ali ostaci su vidljivi i na braniku golim okom, a mogu se primjetiti sitne kapljice krvi.

Kako je za Telegraf kazala njegova rodica, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo. Porodica sumnja da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka, kao i da su ga trojica muškaraca tukla.

Naime, bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. 

Čitaj još:   NASTAVLJA SE AGONIJA NA PEŠTERİ: Nusretova rođaka, otkrila nove detalje- “Otac je ćerki zabranio da dođe na dženazu”... (foto)

Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla, pojašnjava njegova rodica.

Podsjetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo tjelo. Sumnja se da je ubica pobjegao u Njemačku.

– Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čovjeka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobjegao za Njemačku. Niko ništa nije primjetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije – rekla nam je rođaka ubijenog Tutinca.

BONUS VIDEO: Razgovor brata Nusreta Destanovića i Seada (muža Rijalde, ljubavnice Nusreta Destanovića)

izvor: Telegraf.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more