IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković (Liberalna partija): Žalosno i tužno djeluju suverenisti, da se hitno podnese zahtjev za smjenu ANDRIJE Mandića… (foto)  

Nema šta DPS da čeka druge građanske partije već treba da podnese kao najveća partija opozicije inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine,poručuje potpredsjednica LP…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljaK, 12, 02. 2024… 12: 22… JELENA Marković (Liberalna partija): Žalosno i tužno djeluju suverenisti, da se hitno podnese zahtjev za smjenu ANDRIJE Mandića… (foto)

Potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković smatra da inicijativa za smjenu aktuelnog predsjednika Skupštine Andrije Mandića treba da se desi promptno.

“Žalosno i tužno djeluju suverenisti. Nema šta DPS da čeka druge građanske partije već treba da podnese kao najveća partija opozicije inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine”, ističe ona.

Tad će se, kaže, viđeti ko je ko i ko je đe. 

“Preporučujem da se hitno podnese zahtjev za smjenu Mandića. Treba da bojkotuju kada on predsjedava ili iskažu protest parolama! Pokušavam da ih razbudim pozivajući na snažan otpor nadolazećem fašizmu, ali oni ćute iza mnoge druge stvari i sve nešto čekaju”, napisala je ona društvenoj mreži X. 

Čitaj još:   Hašim Tači primljen na Univerzitetski klinički centa na Kliniku za urologiju... (foto)

To je, kako smatra, poražavajuće i ništa od takvog načina borbe neće biti.

“Umjesto akcije ćutnja i muk. Ne mogu klerofašisti bez bez sukoba, a ovako su počinjali u Hrvatskoj. Ovo već dobija obrise anarhije”, zaključila je JELENA Marković.

izvor Portal Abalitika.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more