IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji velike potrage u HERCEGOVINI: “Sumnja se da se vozilo prevrnulo u rijeku Bregavu”- Oglasila se policija… (foto)

Potraga za dvojicom mladića, čiji nestanak je policiji u Stocu prijavljen sinoć, i dalje traje. Dijelovi automobila Jeep Compas, u kojem su se nalazila dvojica mladića čiji nestanak je prijavljen protekle noći, pronađeni su u rijeci Bregavi na lokalitetu Pitića Brijeg u Stocu.

Spomenutim automobilom u noći s nedjelje na ponedjeljak iz Stoca prema Vidovom Polju udaljila su se dvojica mladića M.V. (2004.) i stariji maloljetnik F.S..

Vidljivi su tragovi kočenja i mjesto slijetanja vozila u rijeku Bregavu. No, zbog zamućenosti vode vozilo još uvijek nije locirano, izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Zbog velikog vodostaja rijeke Bregave ronioci procjenjuju je li uopće mogu izvršiti zaron.

Za vozilom i nestalim mladićima tragaju policijski službenici MUP- a HNŽ-a, pripadnici DVD-a StolacHGSS-a Čapljina te Interventne spasilačke službe Mostar.

Podsjećamo, MUP HNŽ-a objavio je u ponedjeljak ujutro da je policiji u Stocu u ponedjeljak u 0:45 sati prijavljen nestanak dvojice

Čitaj još:   BERANE: Huligani vrijeđali na vjerskoj osnovi: “Turci, pokidaćemo vam glave...” (foto)

mladića.

”Oko 1 sat otac od F.S. i S.P. su pristupili u PS Stolac te dali informacije da je S.P. dao svoje vozilo M.V. i F.S. da odu u Vidovo polje nakon čega im se gubi svaki trag. Isti se ne javljaju na mobitel, a obilaskom grada i terena isti nisu primijećeni. U toku su sve potrebne mjere i radnje na pronalasku navedenih osoba”, izvijestio je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako je za Hayat.ba rekao glasnogovornik MUP-a HNK Ljudevit Marić, pretražuje se jedno mjesto na kojem se sumnja da je vozilo u rijeci, ali je voda mutna, te se još ne može službeno potvrditi ova informacija.

izvor: Jabuka TV- hayat.ba

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more