IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDREJ Milović: Ne treba pojašnjavati zašto sveštenik, sa tri krivična djela ne može dobiti pozitivno mišljenje za pomilovanje… (foto)

Ministar pravde Andrej Milović, se oglasio nakon saopštenja kancelarija za odnose s javnošću predsjednika Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utoraK, 13, 02. 2024… 08: 22… ANDREJ Milović: Ne treba pojašnjavati zašto sveštenik, sa tri krivična djela ne može dobiti pozitivno mišljenje za pomilovanje… (foto)

Ministar pravde Andrej Milović kazao je da nije potrebno dodatno pojašanjavati zašto sveštenik koji ima tri pravosnažne presude ne može da dobije pozitivno mišljenje Ministarstva pravde za pomilovanje.

Milović je to napisao na mreži X.

Kancelarija za odnose s javnošću predsjednika Crne Gore ranije danas je saopštila da je Milović obmanuo javnost tvrdeći da je, navodno, predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, od njega tražio da “revidira odluku” odnosno negativno mišljenje po molbi za pomilovanje sveštenika “koji je činio krivična djela”.

Čitaj još:   ANA Pejović: Da li je JAKOV Milatović predsjednik ili namjesnik Crne Gore... (foto, video)

“Vjerujem da zaista nije potrebno dodatno pojašnjenje zašto sveštenik, koji ima tri krivična djela tj. tri pravosnažne presude, ne može da dobije pozitivno mišljenje Ministarstva pravde za pomilovanje”, napisao je Milović na mreži X.

izvor CdM.me
SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more