IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Klub odbornika DPS: Gradonačelnice, PREKINITE FARSU i ispoštujte zakon i crnogorske institucije… (foto)

Uvažena gradonačelnica Olivera Injac konstantno u nedostatku valjanih argumenata, neosnovanim optužbama na račun našeg Kluba odbornika pokušava obmanuti javnost i skrenuti pažnju na svoje nezakonito postupanje.

Vrijeme je da gradonačelnica i uvažena sekretarka Slađana Anđušić shvate da naš odbornički klub ovdje ne brani interese g. Gorana Jankovića, jer će on svoju pravdu tražiti pred nadležnim institucijama, već tražimo da se ispoštuju zakonske procedure kao i nalaz Upravne inspekcije koji je nedvosmisleno ukazao da je imenovanje g. Zdravka Blečića nezakonito, saopštio je Klub odbornika DPS Podgorica. 

“Koje su političke igre u pitanju i šta to sprečava gradonačelnicu da ispoštuje zakon i nalaz Upravne inspekcije da se g. Zdravko Blečić razriješi po hitnom postupku, kako je naloženo, jer isti ne ispunjava tražene uslove za imenovanje?

Zbog čega se u Službi zaštite njeni pripadnici primoravaju na potpisivanje peticije podrške g. Blečiću? Koji je razlog da gradonačelnica Olivera Injac i sekretarka Slađana Anđušić obmanjuju javnost da je kadar poput Blečića deficitaran, kad u Službi zaštite ima još službenika koji ispunjavaju sve tražene uslove i koji posjeduju potpuno identično uvjerenje koje ima pomenuti g. Blečić?”, navode u saopštenju. 

Čitaj još:   TALIJANI PREKO PENALA DO FINALA: Morata na kraju tragičar... (foto i video)

Tužno je, dodaju, posmatrati postupke gradonačelnice Olivere Injac i sekretarke Slađane Anđušić koji, kako navode, svojim zakulisnim radnjama svjesno krše zakonske propise ove države i obesmišljavajuinstitucije poput Upravne inspekcije i vrijedne inspektore koji odgovorno i nepristrasno obavljaju svoj posao.

“Pozivamo još jednom SDT da pokrene istragu i ispita da li je došlo do zloupotrebe službenog položaja prilikom nelegalno imenovanja gospodina Zdravka Blečića. Kao i mnogo puta do sad, spriječićemo anarhiju i diskriminatorsko ponašanje gradonačelnice i njenih poslušnih saradnika”, zaključuju u saopštenju. 

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more