IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Rakočević: ANFRIJA Mandić u Briselu glumi evropejca, njegov funkcioneri, sa DARIOM Vranešom, ljuljaju temelje ustavnog poretka Crne Gore… (foto)

”Čekamo odgovor da li se Mandić u Briselu pridružio Rezoluciji Evropskog parlamenta od prije pet dana, kojom EU izbore u Srbiji definiše kao neregularne, a Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu SNS”

“Mandić pred EU zvaničnicima u Briselu glumi evropejca, dok njegovi funkcioneri, na čelu sa Dariom Vranešom ljuljaju temelje ustavnog poretka CG. Čekamo odgovor da li se Mandić u Briselu pridružio Rezoluciji Evropskog parlamenta od prije pet dana, kojom EU izbore u Srbiji definiše kao neregularne, a Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu SNS”, napisao na mreži X Nikola Rakočević, član Predsjedništva Demokratske partije socijalista i poslanik u Skupštini Crne Gore.

Kad se vrati u Crnu Goru, kako dodaje Rakočević, treba provjeriti da li je u Briselu Mandić usvojio evropske vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa i priupitati ga je li Kosovo nezavisna država, da li Rusija vrši agresiju u Ukrajini, da li i dalje smatra da je “Putin predsjednik većinske Crne Gore”, je li se u Srebrnici desio genocid i da li su Radovan Karadžić i Ratko Mladić ratni zločinci ili heroji?.

Čitaj još:   NIKOLA Rakočević: Neuspjeh smijenjene većine, potvrda da je MILO Đukanović, postupio ispravno kada nije dao mandat Lekiću... (foto)

“Bilo bi korisno da i zvaničnici u Briselu postave ova pitanja Andriji Mandiću. Mi u Crnoj Gori za njegove stavove odavno znamo”, zaključio je Rakočević.

izvor: aktuelno.me

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   NIKOLA Rakočević: Crna Gora je u stanju anarhije, populizam mora biti pobijeđen i novi pristup na državotvornim temeljima DPS- a... (foto) 
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more