IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI UBISTVA NUSRETA Destanovića: Pakleni plan dogovoren u kafani, MLADIĆU PREREZALI GRKLJAN? (foto)

Danima isplivavaju detalji o monstruoznom ubistvu Tutinca Nusreta Destanovića (27) čije je iskasapljeno tijelo nađeno u bunaru u selu Međugor.

Ubistvo Nusreta Destanovića (27) iz Tutina bilo je najvjerovatnije planirano, a kako se sumnja, zločin su dogovorili kobne večeri u kafani Nusretova ljubavnica R. H. (27), njen bivši suprug S. A. Z., kao i još jedan mladić.

Destanović se, podsjetimo, prvo vodio kao nestao i to je prijavljeno policiji u četvrtak 8. februara, da bi njegovo tijelo bilo pronađeno tri dana kasnije u bunaru u selu Međugor. Istragom je utvrđeno da je žrtva prvo namamljena sa telefona osumnjičene R. H., a potom ga je grupa muškaraca pretukla, pa izbola 22 puta. Na kraju su mu prerezali grkljan i bacili u bunar.

Policija traga za S. A. Z, osumnjičenim za teško ubistvo dok su njegovi saučesnici E. Dž. (18), E. H. (40) i R. H. uhapšeni.

  • Sumnja se da su se kobne večeri, 8. februrara, u jednom novopazarskom restoranu sastali R. H. i njen bivši suprug S. A. Z. Na tom sastanku s njima je bio još jedan mladić. Navodno, S. A. Z. je rekao da će ubiti Nusreta. Tada je, kako se sumnja, Nusret i namamljen u smrtonosnu zamku. Osumnjičeni je sa ženinog telefona Nusretu poslao poruku i zakazao mu viđanje. R. H. je uhapšena jer je znala da se zločin sprema, a nije obavijestila policiju niti je učinila bilo šta da ga spriječi – objašnjava izvor lokalnih medija.

Kako su objavili, postoje i poruke u telefonu, u kojima S. A. Z. najavljuje zločin.

  • Jedan od nas dvojice, ja ili Nusret, će otići pod crnu zemlju! Bićeš svjedok kada te budem zvao na kameru! Zapamti ovo dobro što sam ti rekao – navodno je S. A. Z. poslao svojoj bivšoj supruzi, sa kojom, ikao su se rastali, kontakt nije prekinuo.
  • S jedne strane se viđala s Nusretom, s druge strane je bila u svakodnevnom kontaktu s bivšim mužem. Njena tačna uloga u zločinu tek treba da se utvrdi – kaže izvor.
Čitaj još:   SKANDAL U MOSTARU:"BALIJE, POBIT ĆEMO VAS"( video)

Dok je policija tragala za nestalim Nusretom Destanovićem, osumnjičeni je uz pomoć saučesnika, uhapšenog E. H. napustio zemlju.

  • S. A. Z. je nakon zločina uzeo Nusretov “Golf 4” i parkirao ga u dvorište svog rođaka E. H. u novopazarskom naselju Hadžet, a on mu je potom omogući da se okupa i spere krvave tragove. Uklonio je sve tragove zločina, dao mu 200 eura i odvezao ga na autobusku stanicu, odakle je S. A. Z. otišao u Njemačku – navodi Sandžak Danas.

Prema njihovim izvorima, nakon što je E. H. odvezao ubicu na autobus, oprao je i osušio njegovu odjeću, pa je spalio.

  • Zločin je otkriven kada je otac odbjeglog S. A. Z. došao u posjetu kod E. H. i vidio parkirani “Golf 4.” Tada su na njegov nagovor automobil prijavili saobraćajnoj policiji. Tako je klupko počeo da se odmotova – navode izvori.
Čitaj još:   NOVI DETALJI UBISTVA: Zašto UBICA nije UHAPŠEN, zbog čega je još na slobodi... "rođak učestvovao u jezivom smaknuću" NUSRETA Destanovića... (foto)

Policija je pored supruge glavnoosumnjičenog i pomagača E. H., uhapsila i E. DŽ. (19) iz Sjenice zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u saizvršilaštvu.

izvor: hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more