IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Đurašković: DARIO Vraneš, bruka i ponižava Pljevlja, da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge… (foto)

“Brukati ovako, ponosna, multikulturna, multinacionalna i antifašistička Pljevlja može samo neko kome je mjera dostugnuća u politici nivo snishodljivosti prema tuđem i ponižavanju svoga.

CETINJE- PLJEVLJA: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, srijeda, 14, 01. 2024… 10: 22… NIKOLA Đurašković: DARIO Vraneš bruka i ponižava Pljevlja, da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge… (foto)

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš organizacijom proslave dana državnosti druge države pokazuje poltronski i snishodljivi odnos prema Beogradu, te da je sreće ne bi mogao da bude ni predsjednik zemljoradničke zadruge, a ne crnogorske opštine Pljevlja, poručuje gradonačelnik Prijestonice i funkcioner SDP- a Nikola Đurašković. 

“Brukati ovako, ponosna, multikulturna, multinacionalna i antifašistička Pljevlja može samo neko kome je mjera dostugnuća u politici nivo snishodljivosti prema tuđem i ponižavanju svoga.

Bolje bi bilo da prestane da se muči vršeći funkciju predsjednika Opštine Pljevlja i što prije zatraži da bude činovnik države Srbije, prestajući da ponižava opštinu koju navodno vodi.

Čitaj još:   EKSPLOZIJA U KASARNI "MILOŠ OBILIĆ" na Palama, ima ranjenih... (foto)

Nakon Mandićevih zastava, krenuli su njegovi pioni da potvrde da je zastava u kabinetu bila samo poziv na juriš u sprovođenje tuđinske agende i novi pokušaj ponižavanja Crne Gore”, naveo je Đurašković u objavi na Fejsbuku. 

Pozvao je predstavnike političkih partija koji su izabrali Vraneša da se o ovom sramnom potezu izjasne, jer na ovaj način se, kako poručuje, ne ulazi u EU – nego u “srpski svet”.

 

izvor Antena M.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more